ma gledajte... dam neispravan uredjaj na servis... kazu ok, nakon dva dana koliko im je trebalo za dijagnostiku (a opis kvara sam napisao DETALJNO PREKO CIJELE A4 strane, tako da pod opis kvara na radnom nalogu stoji: U PRILOGU)... kazu mi ok ovaj uredjaj je stvarno neispravan u utorak nam stize roba iz Njemacke pa dodji u utorak... to su mi rekli u petak (koji je bio prije 2 tjedna otprilike) dodjem u utorak, a ono u stilu jao oprosti pa nije nam stigla roba dolazi sljedeci utorak... sljedeci utorak ja dodjem, kada ono ROBA JE NA CARINI dodji sutra (u srijedu) dodjem DANAS (srijeda) i oni mi kazu jao cuj nije nam to doslo u posiljci dodji u petak... pas im masters (maknite slovo s iz rijeci masters - da neispadne kako psujem)
trebao sam najkulturnije uzeti jedan laptop i izadji van iz infogamaD firme, i ako krenu juriti zamnom da im kazem da se uopce nebrinu, da cu im to vratiti kada dobijem svoj uredjaj...
u ovoj je*enoj drzavi te servis moze vuci za nos 90 dana (3 mjeseca)... ali kupi danas ATi X800 (recimo 5000kn) za 3 mjeseca ta kartica vrijedi 3000kn a oni ce ti u najboljem slucaju dati zamjenu 9200SE... WHAT THE FUCK?
di je zakon o zastiti potrosaca... kao u americi, ti kad nesto odneses na servis MORAS dobiti zamjenski uredjaj koji ces moci koristiti dok se tvoj neservisira... a ako nisi zadovoljan proizvodjac ti je duzan u roku 30dana vratiti lovu (postarinu placa PROIZVODJAC) zvuci NEvjerojatno za nase (ne)prilike...
ZIVIO BALKAN, moze Sanader i ekipa kakiti kako cemo mi 2006 u EU... ma htio on to priznati ili ne, ovo je BALKAN... a kako je (nobelovac) Andric rekao, nikad nece biti mira u Balkanskom loncu, svakih 50godina tu se vode ratovi... pametan covjek...