Citiraj:
Istina je, koliko god mi tupili, da VE-CE-WC-MULJ ima neke stvari, one koje nemaju drugi, i to GOLEM asortiman, a na neke i IMAJU najbolje cijene.To je činjenica.Volili vi ih, ili ne, ako ste jako izburljivi-vjerojatno ćete s njima poslovati prije ili kasnije...
otkud bi nam inače bila ta sva iskustva s njima a da nikad nismo bili tamo?Heck, ja sam kupovao tamo...piši im na papir što točno hoćeš, i dobit ćeš to...nemoj ih ništa pitati, već se informiraj, i odi tamo ako zaključiš da je nužno.
|
hmm... istina. Stvarno nisam nikad na to gledao s te strane (sto se tice informiranosti) : stoopid
Ali opet... ako trazim NF7-S i oni je nemaju ocekujem da ce na moj upit "koju mi dual channel plocu preporucate i da jos ima sata kontroler" odgovor bude dulji od - "ne raspolazem takvim podacima".
Medjutim NEMAJU apsolutno sve najbolje cijene (za kupnju monitora ili optickih uredjaja raidje svratim u lokalni ducan (necu im sad davat reklamu) kod kojih su cijene monitora i optickih uredjaja puno jeftinije nego u vc-milu.
Sorry sto je post ponovno OT