doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Valter
Ako se zna overclockati onda je rizik vrlo malen. Ako se dobro sijećam Paške je GT overclockao u Ultru bez problema , a ja sam Ultru overclockao na Extreme ( bez volt moda i biosa ) . A sad ovo za artefakte ; u 90% slučajeva stvar je u BIOSU - ja sam imao istih problema bez overclockanja čim sam dobio grafičku ( ponekad artefakti na desktopu ) , ali čim sam updateao najnoviji gainwardov bios problemi su nestali. Sad imam super stabilnu Ultru @ Extreme .
Dr.Fiksi - ne razumjem zašto toliko kritiziraš overclocking - Paške je overclockao GT na Ultru , a ja na Ultru na Extreme .
Ono što sam se malo poigravao sa voltmodom je bilo malo bizarno , priznajem . Sad sam sve vratio na staro i bez problem imam Ultru @ Extreme . 450@1200 je sasvim dosta ,a što je najvažnije stabilna je .
|
Pa i meni je bila.Ne kritiziram, samo kažem da ima RIZIKA.Toga moraju svi biti svjesni.S voltmodovima i biosom opasnost raste, a pogotovo s prisiljavanjem memorije "do daske".Ja sam to napravio, ali radi probe.Ne vidim svrhu.Dobitci su toliko mizerni i potpuno nevidljivi.Ako ti ultra na stocku nije dovoljna, što će ti biti?OK, razmijem te-ti si entuzijast, i ja sam, i to veliki!Ali voltmod, na novu karticu, na kojoj sve radi svemirski...zašto?
Možeš ti imati najbržu, ali i NAJBUČNIJU karticu, ok.JA uistinu stvarno nisam primijetio neki skok!Kako rekoh, iako dosta precizno mjerim-nemam FRAPS u očima, a mark mi nije glavni tool.
Zar nisam dobro rekao?

3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|