26.05.2009., 13:20
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor B-Link
Ma sve ok syss, samo mi nije jasno, ako ti je muka čitati thread, zašto si ga pročitao i dao ovakav odgovor, nhf ovo je bilo dobronamjerno.
Kao prvo, visim po recenzijama zato jer za određenu svotu novaca želim kupiti najbolje, a to što bi ja čuo ili ne, ostavi sa strane. Drugo, da si čitao moj post vidio bi da nemam gdje skupiti iskustvo/sluh i zato sam Vas pitao jer imam povjerenja u Vas i vaše iskustvo. Sve što sam kupovao na svoju ruku, kupio sam sranje, a sve što mi je preporučeno na ovom forumu bilo je više nego dobro, sorry, ako sam dosadan i što imam povjerenje u Vas.
A ovu tvoju tezu o iskustvu i sluhu mogli bi okrenuti na ovaj primjer. Ja da recimo kupujem novi auto, i mogu birati između nekoliko marki i to između enormno skupog VW Golfa, za kojeg ne znam zašto je toliko skup, ili prejeftinog Forda Focusa, za kojeg isto ne znam zašto je tako jeftin i koje su im vozne osobine. I sada dolazim u salon i ispitujem, "visim" po recenzijama i mijenjam smjer kako vjetar puše jer jedni kažu da Ford ne valja, a drugi da se VW ne isplati, a treći mi predlažu da se vozim na biciklu (Z2300) dok ne skupim iskustva o vožnji, pa da onda pametnije raspolažem novcima. Ili sam možda nešto krivo shvatio.
|
Ja cu ti samo reci da ni jedan rivju, ni jedan user ovdje nemogu TEBI govoriti/preporuciti ono sto ti kupujes tj sto ti zelis cuti iz sistema.
Ti ni sam neznas sto bi, i onda se izvrches tu po forumu, jer u suprutnom bi vec bio u raznim ducanima koji raspolazu A/V tehnikom i slusao ono sto ti se dopalo
Citiraj:
Autor medo
Z5500 nema što tražiti u ovom threadu. Niti je hifi niti se može usporediti s onim o čemu se tu priča.
Očito je da Link traži HT. Njegova neodlučnost je razumljiva jer ove stvari se kupuju na period bar 10-15 godina i nema gorega kada istreseš tisuće kuna za nešto čime nisi zadovoljan svo to vrijeme.
|
Budi medo i složi mi sistem koji ce bolje zvucati od njih za istu svotu
Cek cek malo, 10-15 godina?Pobogu u 21 stoljecu smo, za 10-15 godina tko ziv tko mrtav, a ovako i onako onaj HT receiver koji kupi ce vec za godinu-dvije biti outdated...
|
|
|