Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Ne slažem se, ne bih rekao da nema rizika!Ljudi su si uništili grafičke!A što kad bude artefakata na sve strane?Ako više neće nestati?Ja ga ne odgovaram...samo mu nemojte lagati, rizika IMA!!Besides, pljuneš 4000kn, pa opet nije dosta...vjeruj mi!Proigraj nešto i nećeš vidjeti nikakavu razliku!To što Valter radi, možda je u ime FRAPSa, ali realno je to meni besmisleno...
@Valter:reci mi da li si dobio toliko željenih 4 FPSa više u Far Cryu?
Kako tko hoće...neki ljudi se vole poigravati sa svojih 4000kn, pa kad prcne, onda plaču...
Izbor je tvoj!
|
Ako se zna overclockati onda je rizik vrlo malen. Ako se dobro sijećam Paške je GT overclockao u Ultru bez problema , a ja sam Ultru overclockao na Extreme ( bez volt moda i biosa ) . A sad ovo za artefakte ; u 90% slučajeva stvar je u BIOSU - ja sam imao istih problema bez overclockanja čim sam dobio grafičku ( ponekad artefakti na desktopu ) , ali čim sam updateao najnoviji gainwardov bios problemi su nestali. Sad imam super stabilnu Ultru @ Extreme .
Dr.Fiksi - ne razumjem zašto toliko kritiziraš overclocking - Paške je overclockao GT na Ultru , a ja na Ultru na Extreme .
Ono što sam se malo poigravao sa voltmodom je bilo malo bizarno , priznajem . Sad sam sve vratio na staro i bez problem imam Ultru @ Extreme . 450@1200 je sasvim dosta ,a što je najvažnije stabilna je .