View Single Post
Staro 18.08.2004., 20:00   #24
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
pa ti si fakat puko
imaš previše para i prejake kompove pa ti se zmešalo
ajd uživaj u tom svom corsairu i znaš kak se veli svak svojeg konja fali
A jesi se ohladio?
Pogledaj malo ovo:
http://www.corsairmicro.com/corsair/reviews.html
pa pogledaj te nagrade...
raspitaj se malo na forumima i osobno s ljudima, zašto kupuju corsair.Uostalom, čudno mi je da netko tko ima para za a64 nema za corsair :confused: (TI)
To ti tvrdiš, odi malo na neoseeker, hardwareseeker, pa pogledaj...
pogledaj taj site, koliko inf, pa sve živo do sitnica o svoj tehnologiji!Vidi se profesionalnost firme, u svakom pogledu...
od izgleda, kvalitete, garancije, kompatibilnosti...
pa do prekonzervativnih postavki(sve što sam probao radilo je uvijek više).Ja ne tvrdim da je supertalent sad loš, već tvrdim da se summa summarum NE može natjecati s corsairom!Pa to valjda svatko vidi...(?)Da kažem da je supertalent odlična memorija za tu cijenu, po tvom iskustvu, DA!I zapamti da 4 brojke+frekvencija ne čine memoriju...tu je mnogo toga.Inače, tebe sam pitao zato što NIŠTA DRUGO NISAM NAŠAO.Da ima ovako ko corsair, već bi sve znao.Čak i meni HATED kingmax(TSOP moduli!) ima stranice, hrpu reviewa i sve.Profesionalna firma se vidi po svakoj sitnici, a ako se štedi na sitnicama...pitanje je kako je s važnim stvarima.Preporučit ću memoriju frendu(s obzirom da ŠTEDI), i hvala na INF!Ali ju sam neću kupiti...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote