Citiraj:
Autor MIK
Ta ti ne stoji, na HC se manje spreja a više se ide na preciznost.
|
Eh... o ovom bi se moglo raspravljat zauvijek...
Na hcu se ide na preciznost, ali računaj da jedan, dva ili tri metka trebaju da lik padne.
Kolko na promodu trebaš sprejat da ubiješ jednog, na hcu ih možeš ubit isto tako 3-4 u istoj situaciji.
Na promodu ne znači da ako prvi počneš pucat po liku u borbi i ozljeđuješ ga, da ćeš ga ubit. Može i on tebe i to jako lako, što na hcu nisam baš imao prilike doživit (a igrao sam čim je igra izašla na našem Xo serveru i na cro clanu najčešće tdm, možda me netko zna, nick CAR) . Tko prvi pukne taj najčešće i ubija

Kad sam prešao sa hca na random mod bilo se jako teško priviknut i trebalo mi je mjesec dana da počnem igrat i da imam dobar score

Jako puno mi je pomogao spectate gdje sam pratio dobre igrače, kretanja i pozicije

Aim mi je ostao sa hca. Imao sam klan i sjećam se da smo jednom igrali war protiv , čini mi se, ofp clana (mislim da su oni u početku hc igrali) na pam hc. Imao sam jako dobar skor jer znam kako se kretat na hcu dok su moji suxali svi po redu, tak da...
Jedino mogu reć da su hc i promod dva različita pojma i da ih je teško usporedit.