Citiraj:
Autor denied
Nemoj me sad popljuvat - od ssd-a.... 
Ali čisto iz jednog razloga - kad idem u nepoznate vode onda mi ovo daje ipak neku garanciju.....slijedeći će biti sigurno s ebaya - jer ovo JE preskupo (priznajem)....
No dobro......e, ono što možda nisam spomenuo - kad se tako neće zgasit, mogu ga restartati na gumb kolko hoću jer se neće zgasiti sve dok ne deinstaliram što god je to shebalo (barem sam to tako shvatio - isprobo par puta)....fakat ne znam s čim da to povežem....
|
ma neam te ja šta popljuvat, čisto ovak informativno pitam, ima više načina za nabavit ssd, a ssd.hr je bio tvoj izbor
ovo da se neće resetirat, ako nekad neće s jednim, a nekad s drugim programom, ne znam, stvarno mi nije jasno, al čini mi se da to nije problem do ssd-a...iako kažeš da je prije ssd-a sve ok radilo...
kažem, probaj malo mrdat power management po biosu ili nešto slično...
Citiraj:
Autor ChP3
Evo, napokon i meni stigao dugo isčekivani OCZ Vertex 120GB (MLC).
Imam par pitanja koje me muce prije nego na njega stavim OS.
Išao bi na njega Server 2008. E, sada .....
Što se tice organizacije diska :
Znaci kod mene je SSD + 2 HDD diska.
Cache maknuti sa SSD diska, temp fileove programa premjestiti na HDD. Jel tako ? Šta je sa RamDisk-om ? Kreirati ili ne .....
Nikada ga nisam imao ? Može kakav guide za njega i kolika bi mu trebala biti veličina.
Najviše mi problema upravo stvara taj RamDisk, jer se nisam nikada prije susretao sa njim. Stavio bih i novi firmware pa me zanima može li on ici prije ili ide poslije pripreme SSD za instalaciju.
Mislim na formatiranje, itd ... koje je lijepo pojašnjeno ovdje :
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=55238
Eto, pošto sam prvi puta u doticaju sa doticnim SSD diskom molim malo strpljenja.
Unaprijed zahvaljujem svima na pomoci.

|
gle, svi ssd-i bi trebali radit ko svaki drugi normalni hdd
tak da ovo sa micanjem ovog-onog, to ti nije potrebno...
ramdisk, to moraš sam odlučit, al ak se mene pita, puno zbrke nizašto...eventualno stavit keš za firefox na to, al ak imaš FF na ssd-u, ni to ti ne treba...
firmware obavezno prije svih formatiranja i cicaboca jer, kolko ja znam, na vertexu upgrade fw-a briše sve podatke s ssd-a