LuxZg je napisao odličan sticky i ovo moje titranje me podsijeća na slučaj koji je on opisao:
--citat--
"Pa idemo redom.. Neka iskustva sa foruma kažu da ova kartica uredno radi na GPU frekvencijama od 160-500MHz u 2D, i od 250 na više za memoriju. Poneke kartice rade i s memorijom na 225 ili 200MHz, ali je tu ušteda zanemariva pa ne treba forsirati potencijalne nestabilnosti. Stoga se mi držimo recepta: 160 GPU / 250 memorija / 1,083V.
No opet imamo par problema. Prvi je taj da u CCC-u ne možete smanjiti frkvencije tako nisko. Nadalje, ako u BIOSu memoriju spustite makar i malo (za 2D), tj dokle god su 2D i 3D frekvencije memorije različite, imat ćete JAKO neugodno titranje na ekranu svaki put kad kartica misli da ima neki jači load.. ali je to svaki put kad vi tipkate, mičete prozore, scrollate i sl. Dakle GROZNO, i neupotrebljivo (probao, zbilja katastrofa). I zadnji problem je taj da normalni BIOS ne dopušta snižavanje napona nego ste fixirani na 1,263V."
--završen citat--
Međutim ja kad editiram bios nigdje ne vidim različite frekvencije memorije (svugdje su vrijednosti memorije na 900 MHz)
GPU je kao što se i vidi iz slike na 750 i 500 MHz a Voltage je svugdje 1,263 V.
A meni ekran i dalje titra bez nekog uočljivog uzorka.