View Single Post
Staro 18.08.2004., 14:34   #17
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
E pa ne baš duplo...
Svejedno, ja mislim da nije jednako dobra.Da je, bilo bi čak i poznatih reviewa...
gledam ja, supertalent memory cooler...
WTF?Prešli s coolera na memorije?Sam kaj se nisu "potukli" za tom memorijom:burn: : bonker :
Ti si zadovoljan, OK!Al nemoj mi tupiti sr***a, ok?Ime nosi jednu garanciju, a ja ga ne bih dao.za tih par-sto kuna više sam siguran.
Corsair je dugo u businessu, vrlo dugo...ja mislim da je cijena OK(ne ova ovdje).Što se traži?Što se želi kupiti?Memoriju ne line samo 4 brojke(može li ona 250mhz?), i taj tvoj potpuno nezreli stav uopće uspoređivanja corsaira s supertalentom me jako iznenađuje
Kako hoćeš.Ja mislim da je ova rasprava besmislena.Ako su se neki istaknuli, onda postoji razlog za to, uvijek je.Možda je razvikana, ali gdje ima dima, ima i vatre!Nikad ne bi bila gdje je, i dobila silne nagrade da je ista kao prosjek.Pa sad, kako tko hoće...
ja tebi tupim sranja???
tebi se izgleda malo nekaj pomiješalo
ja sam samo naveo činjenice koje stoje isto kao i činjnica da taj corsair razvikani ne vredi tih para kolko košta a čuj ak neko ima para nek uzme corsair nitko mu ne brani
ostaje činjenica da je ova memorija jednako dobra kao bilo koji corsair htio ti to priznati ili ne
pinsla je offline   Reply With Quote