18.08.2004., 14:34
|
|
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
E pa ne baš duplo...
Svejedno, ja mislim da nije jednako dobra.Da je, bilo bi čak i poznatih reviewa...
gledam ja, supertalent memory cooler...
WTF?Prešli s coolera na memorije?Sam kaj se nisu "potukli" za tom memorijom:burn: : bonker :
Ti si zadovoljan, OK!Al nemoj mi tupiti sr***a, ok?Ime nosi jednu garanciju, a ja ga ne bih dao.za tih par-sto kuna više sam siguran.
Corsair je dugo u businessu, vrlo dugo...ja mislim da je cijena OK(ne ova ovdje).Što se traži?Što se želi kupiti?Memoriju ne line samo 4 brojke(može li ona 250mhz?), i taj tvoj potpuno nezreli stav uopće uspoređivanja corsaira s supertalentom me jako iznenađuje
Kako hoćeš.Ja mislim da je ova rasprava besmislena.Ako su se neki istaknuli, onda postoji razlog za to, uvijek je.Možda je razvikana, ali gdje ima dima, ima i vatre!Nikad ne bi bila gdje je, i dobila silne nagrade da je ista kao prosjek.Pa sad, kako tko hoće...
|
ja tebi tupim sranja???
tebi se izgleda malo nekaj pomiješalo
ja sam samo naveo činjenice koje stoje isto kao i činjnica da taj corsair razvikani ne vredi tih para kolko košta a čuj ak neko ima para nek uzme corsair nitko mu ne brani
ostaje činjenica da je ova memorija jednako dobra kao bilo koji corsair htio ti to priznati ili ne
|
|
|