Nemam pojma u čemu je stvar ali sumnjam na ssd. Danas sam instalirao na novi intel x25-m (sa ovim zadnjim FW-om) prvo win7....nakon instalacije drivera i programa, vindoze se više nisu mogle zagasiti - samo je pisalo "shutting down" i to je to (čekao sam desetak minuta al se nije micalo) - ssd je cijelo vrijeme nešto radio....
Dobro, mislio sam da je neka nekompatibilnost sa vindozama, reinstaliro ih ponovno i stavio drajvere i nakon nekoliko programa opet ista stvar...Budući da sam htio danas srediti vindoze odusto sam od sedmice i vratio se na vistu - ali tamo ista stvar!!!!
Poanta je - da se nakon instalacije bilo kojeg softvera/drivera (nasumično!!!!) ne želi zagasiti komp. Na visti sam instaliro po dve stvari pa restartao (čisto da vidim kod čega se blesira)...Jednom se nije htio zgasiti kad sam instaliro drajvere za zvuk - kad sam napravio restore, normalno su se windowsi zgasili. Pa instaliram adobe reader - ista stvar. Napravim restore point prije njegove instalacije, sve se normalno digne.
Na kraju instaliram sve i normalno se gasi.
Uopće nema pravila kad se neće zgasiti.
Jel to može biti disk? Dal ima neka diagnostika za ssd? Jer fakat ne znam u čemu bi bila stvar - sve to je bez problema radilo na "normalnom" disku do sada....