View Single Post
Staro 24.05.2009., 11:03   #46
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
igra bude jako zabavna kad je na serveru ekipa koja zna šta radi, inače se sve svodi na glupo napucavanje...
igrao sam nekada tf2, ali su mi se popeli na k*** s tim updateovima. često mjenjaju sam gameplay i način igranja pa je malo zamorno svaki put se prilagođavati. nek izdaju modove, nek igru zovu beta, ali nemožeš mjenjati gameplay u gotovoj igri. nabijem ih, zbog tih pizd*riaj više ne igram, a nekada je znalo biti zabavno...
Orange Box kosta 120 kuna kod nas (4 igre u paketu)..... WoW kosta kud ikamo vise i jos placas 100 kn mjesecno. Ove igre nisu usporedive jer su razlicitog zanra, al su usporedivi updateovi.... i kolko Valve ulaze truda u TF2 ZA 0 KUNA..... mogu im oprostit sve propuste, koji nikad nisu bili onakvi kakve ti navodis. Kupis igru i ne bankrotiras.
Igra je jos uvjek jedan i jedinstveni multiplayer FPS a svi ostali se mogu sakrit po bas svim pitanjima.
I da mjenjaju gameplay, ali uvjek na bolje. Igras ko sniper i mozes bacat teglu s pisalinom na ekipu. TO nije zabavno??? A sta je onda?