View Single Post
Staro 23.05.2009., 22:20   #1226
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Koliko god neke teme simpatizirali na ovaj ili onaj način, pravila vrijede za sve jednako. Nema ilegale, ni u jednom obliku. Rasprava o nekom softveru podrazumijeva da je on u legalnom vlasništvu dotičnog forumaša, naravno ako ga koristi na svom kompu. Sve ostalo ne dolazi u obzir.
http://images.apple.com/legal/sla/docs/macosx105.pdf

2. Permitted License Uses and Restrictions.
A. Single Use. This License allows you to install, use and run one (1) copy of the Apple Software on a single Apple-labeled computer at a time. You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-labeled computer, or to enable others to do so. This License does not allow the Apple Software to exist on more than one computer at a time, and you may not make the Apple Software available over a network where it could be used by multiple computers at the same time.

Ja mora da sam zaista priglup, ali samo ime teme podrazumijeva install, use or run the Apple Software on any non-Apple-labeled computer sto pod dijelom licence za OS X spada pod you agree not to dio, da ne pricam dijelovima iste, kao sto je lijepljenje linkova s lokacijom samog softvera i slicno.

No kao sto rekoh, BMK i za OS X i za njegovo nelegalno koristenje na zutim PiCekima kao i za (ne)podrzavanje PcEkspert foruma na bilo koji nacin u toj raboti, no ono sto jos uvijek ide na q je slinavo, gmizavo i krajnje odvratno WTF, did I do that izdrkavanje pojedinih clanova u svezi glede (namjerni pleonazam) istog.

Krsite zakon, krsite pravila foruma, nitko nista ni ne pita, koga briga, u ostalom... Ali onda neka to barem bude u gentlemanskom presutnom dealu, a ne uz pretenciozno napuhavanje "nama je mod dao".

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline