View Single Post
Staro 18.08.2004., 00:39   #13
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
ja sam totalno cool
ali ti pišeš bedastoće tipa lažni cas 2 kaj ne postoji
poanta kod corsaira je ta da sam ja kupio jednako dobru memoriju za upola manju cifru koja daje jednako dobre performanse kao razvikani corsair
platio ga ti vani ili kod nas na isto ti dođe kad gledaš cjenovnu relaciju prema drugim memorijama
E pa ne baš duplo...
Svejedno, ja mislim da nije jednako dobra.Da je, bilo bi čak i poznatih reviewa...
gledam ja, supertalent memory cooler...
WTF?Prešli s coolera na memorije?Sam kaj se nisu "potukli" za tom memorijom:burn: : bonker :
Ti si zadovoljan, OK!Al nemoj mi tupiti sr***a, ok?Ime nosi jednu garanciju, a ja ga ne bih dao.za tih par-sto kuna više sam siguran.
Corsair je dugo u businessu, vrlo dugo...ja mislim da je cijena OK(ne ova ovdje).Što se traži?Što se želi kupiti?Memoriju ne line samo 4 brojke(može li ona 250mhz?), i taj tvoj potpuno nezreli stav uopće uspoređivanja corsaira s supertalentom me jako iznenađuje
Kako hoćeš.Ja mislim da je ova rasprava besmislena.Ako su se neki istaknuli, onda postoji razlog za to, uvijek je.Možda je razvikana, ali gdje ima dima, ima i vatre!Nikad ne bi bila gdje je, i dobila silne nagrade da je ista kao prosjek.Pa sad, kako tko hoće...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

Zadnje izmijenjeno od: dr.fiksi. 18.08.2004. u 00:50.
dr.fiksi je offline   Reply With Quote