23.05.2009., 19:29
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Hmmm, ja superfetch isključujem, ali to je od usera do usera.
Osobno dovoljno mi je brzo kad komp i bez tog servisa diže aplikacije. Trpanje programa u RAM za koje windowsi misle da ću ja pokrenuti mi ne treba 
Neznam dali si išta propustio, i ne živiš u zabludi
Ja sam isto prije sa Kasdom morao čekati nakon paljenja 30ak sekundi dok se ne pojavi uskličnik pokraj kompova kod sata, i tad sam mogao na net, sad imam Siemens Gigaset SX 763 i u njemu su svi podaci tako da čim upalim komp imam net iste sekunde, nema više konektanja
A IPv6 se mora isključiti, inače stoji cijelu vječnost na onome registering you computer... makar se već i na tom dijelu može na net, iritira jako 
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
A moraš ručno da, kao i hrpu stvari na dotičnom OSu, ali kažem ti, kad se nauči šta se treba uštimat i kako to napraviiti, u pol sata-sat nakon instalacije kad sve podesiš imaš švicarski sat
Nebi trebalo biti tako, možda imaš kakvu sumnjivu verziju
Neznam... koji koristiš?
Meni ni na WMP, ni na KM Playeru, ni na VLC playeru nikad nikakvih problema
Nije lako naviknuti se na Vistu, definitivno, i ja sam ju bio brisao i vračao XP par puta, no kad sam jednom naučio ove cake o podešavanju i malo se naviknuo na Vistu, nikad više se nebi vratio na XP
Indexsiranje diskova i superfetch isključit, ReadyBoost također, ima tu podosta stvari za podesit, da ručno, ali malo se potrudiš i imaš OS na kojem je milina raditi 
|
Imam best player, i Winamp, sad sam pregledao hrpu file-ova i samo neki tak ''trzaju''...
E da, IPv6 sam čak sam skužio da se mora isključit, grrr
-neću se vračat na XP, barem ne na ovom hardu, imam XP inst. na drugom
E da, ako smijem reći da je XP puno brže odlazio u standby i podizanje sustava, ali vidjet ću još nakon tjedan dana kak' će mi se činit Vista...