Citiraj:
Autor Visage
Ha dobro. To moze proc jer vecina boljih VGA kablova su dostatne kvalitete. No prave razlike se pocinju uocavati na velikim rezama. Onda vidis koji je zbilja dobar a koji je tek prolazan. Uzeo sam 4 kvalitetna kabla i gledao (VGA ulaz) 1920x1200 i 2304x1440 na Sony-u. 2 su bila odlicna, dok je 3 i 4-ti pokazao neke sitne manjkavosti. Isti kablovi su bili odlicni na 19/21" monitorima ali cim reza ide gore, prokaze se razlika
|
a ok za vece reze, tu nisam pokusavao jer nisam imao potrebe. meni je jednostavno trebao produzni za 17" crt. i nakon sto sam potrosio neko vrijeme da ulovim kabel, rekoh, idem ga probat napravit. vec duze vrijeme radi bez ikakvog problema  .
Citiraj:
Autor Visage
Druga stvar, Estugarda je poznat u kvartu kao veliki esteta i sumjam da ce mu uz nove Pop Art tapete pasati kablovi sa velikom grbom 
|
mene to ne dira, cak i sa uzitkom volim napraviti nesto sto barem jednako radi kao "original".