View Single Post
Staro 18.08.2004., 00:00   #11
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
a kaj ti meni ne vjeruješ?? oćeš dojti do mene doma da se uvjeriš??
kakav lažni cas 2??????????????
o čemu ti pričaš???
nije svako lud da kupuje ništ koristi corsair za masne pare kad se za upola manju cijenu može dobit jednako dobra memorija
ostale postavke nemaju veze s cas latency koji ak je 2 onda je jebiga 2
memorija je tvronički po SPD-u programirana na 2-3-3-6 i tak radi ful stabilno
a osim toga ne treba mi ni više s obzirom da kod a64 zbog integriranog mem kontrolera latencije i nisu tak bitne
s druge strane razlike između cas 2 i cas 3 u stvarnom radu su nikakve
Pa kaj pi***š?
Vjerujem ti...Cool down
pitam za frenda, hoće zaštediti.Ja sam se JAKO opekao s nekim memorijama(tvrdile su sve i svašta, i oblak i zemlju-a dale ništa).Jeftino je, pa ne mogu vjerovati da je istina...ali biti će da je Nisam našao baš nešto na netu, pa si mi ti zasada jedini izvor.

Da, cas 2.0 je 2.0, ali kad vidim 2.0, onda nekako očekujem -2-2-5.
Lord je rekao svoje, ja se s tim slažem."Lažni"(quotation mark)Inače, svoj corsair ne bi dao ni za kakav supertalent, kingmax, GEIL() i sl.Ja mislim da sam ostvario dobru kupnju.Sami rezultati i prepoznatljivost corsaira pokazuju da nije "bezveze".Da je isti kao i svi drugi, nikad se ne bi probio...
Postoje još tu imena kao OCZ, Mushkin, ali u HR ne znam baš gdje to ima.To što bi netko ovdje platio 1600kn za corsairčić, to je his problem, ja ga nisam platio toliko.Mislim da sam prošao dobro...Inače, Corsair uopće ovdje nije(niti je bio) tema, ali eto.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

Zadnje izmijenjeno od: dr.fiksi. 18.08.2004. u 00:20.
dr.fiksi je offline   Reply With Quote