View Single Post
Staro 23.05.2009., 13:34   #25
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Sadasnjem Plavom Rajku ce trebati barem jos pet godina da legne upotrebno u domove onako kako to sada radi DVD. Mislim na kompletni krug videoteka/trgovina/razmjena izmedju vlasnika i medjusobna kompatibilnost + malo budnija i rastuca skupina koja automatski zeli i svu ostalu kompatibilnost tipa svih ostalih codecarija.

Vise od pola vlasnika tesko da ce svoje kupljene DVD-e ici bacati samo da bi kupilo istu stvar na BRajku. To ce moci proci samo sa naslovima koji su im zivotno dragi ili koji karijeru zapocinju upravo na tom formatu. Nakon svih tih tlacenja korisnika i rošada za novim kutijama, doista ne znam kako ce se uklopiti ovaj Zlatorez? Netko ce nakon 2 muvinga ici ponovo nasjesti i cekati da izadje neki pametan stroj koji ce sve citati = preveliki cirkus

Vise slojeva i danasnja kvaliteta/dostupnost su garancija kakva ce kvalitete biti taj uradak. Mozda on ima sve ove osobine u Labu, ali proizvodjace medija najmanje zanima trajnost a najvise profit. Tako da je ovo jedan od mnogih pustih umotvorina koje ce pamtiti samo zagrizeni tehnofili u razgovoru dok budu ispijali Boza Vodu. Uostalom ovo je vjerovatno 7 ili 8 uradak spremanja vece kolicine medija u proslih 5 godina. Predzadnje otkrice je imala nasa kemicarka koja radi u nekom institutu u DE (ne mogu se sjetiti imena) koja je sa timom ponudila nesto slicno.
dobro izreceno.a mozda to ni nece doci u komercijalne svrhe jer je zasad samo prototip