View Single Post
Staro 23.05.2009., 10:15   #91
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor poker Pregled postova
da to je ona sa dva ventoša i dobro je sa gornje strane nije oklopljena nego se vidi štampana ploča što takoder pridonosi otpuštanju topline a što se tiće proca on se može dići na 4ghz ali mislim da bi uskoro trebao ici na 3,5 -3,6 ghz.
Sory nisam mislio nikog uvrijediti nego sam htio samo poručiti da je život prekratak da bi ga proživjeli tako ozbiljni a što se tiće tržnice cijela država nam je jedan stočni sajam u leskovcu ha-ha

da brate mene inače zovu tajnim imenom poker tarot haha imao sam jedno desetak dana na korištenju gtx260 od gigabyta ona verzija koje je tvornički klokana dobra grafa ali sam mišljenja da se isplati dodati malo kuna i ubosti ovu pilu.Ali sto ljudi dvjesto mišljenja tako da ne želim raspravljati o tome ostavljam to svakom da si sam procijeni i odluči
Ne bi bilo naodmet malo smiriti dojam,koristiti znakove interpunkcije,da svi razumiju šta pišeš,a ne početi rečenicu i dovršiti je na dnu stranice. Kao da je 400kn malo kad već za 1400 imaš novu GTX 260 216. Ne isplati se po meni, dosta je ubosti i ovu, s obzirom na stanje,čitaj sranje..igara na tržištu.
thedream je offline   Reply With Quote