View Single Post
Staro 22.05.2009., 22:56   #27
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Hvala zikky na članku no iskreno pročitao sam takvih more i neznam više šta bih, ovo je gore nego traženje savjeta za kupnju laptopa

Evo sada da dam još jedan biser, nakon svih tih pročitanih reviewa čini mi se da 5.1 sustav kakav ja trebam jednostavno nije niti jedan od ovih "skupih" ozbiljnih modela jer meni netreba niti jedan HDMI ni svi ti DTS-HD i True HD šta ja znam điđe jer bi mi izvor zvuka bio ono šta sam naveo jedam dreambox 500 i LG 9900 DVD player, ja sam razmišljao kupiti kvalitetan relativno skup receiver tako da uhvatim i dobar reproduktor zvuka za FLAC i mp3 koji bi pušta sa kompa šta bi zamijenilo sadašnje Z-2300 koij su dosta dobro obavljali posao no nije to to
Pa sam malo razmišljao i možda bi bila najbolja ona najjeftinija opcija, a to je produljenje ugovora kod T-Coma i kupnja ovog yamaha receivera koji bi vršio posao samo 5.1 izvora.
Za zvuk znači da se zamijeni Z-2300 bih kupio stereo sistem, znači dobro pojačalo i dobre prednje bookself zvučnike za prvu ruku i onda još na to ostale za dopunu 5.1 sistema.

Šta mislite o ovome da li ima smisla to i da li se uopće može pojačalo spojiti na zvučnu i komp biti izvor zvuka na neku digitalnu foru optical ili nešto to vi bolje znate od mene?

Možda sam malo zakomplicirao ali eto volim kad imam više opcija i mogućnosti da raspravljam o tome.
B-Link je offline   Reply With Quote