Ok, imam i ja neke primjedbe:
Jos prije godinu dana u Nitelu sam kupovao przilicu. I svratim tamo i trazim nekakav jeftikaner i perporuce mi LG-ovu 32/12/48. Ajd ok uzmem to. Mjesec dana kasnije crkne. Ne cita cedee, ne przi nista (windosi ju uredno prepozjanu). Vjerovatno crkla elektronika, nema se sta razmisljat. Odnesem na servis, ostavim broj mobitela da me nazovu kad bude gotovo. Tjedan dana kasnije: nista. Ok odem do njih
ja: Jeboti pas mater sta je sa mojom przilicom
ona: nismo jos uspjeli poraviti
tjedan 2: naravno jos nisu nazvali. idem do njih
ja: bog isus itd
onda: sori nije jos gotovo
ja: ma kog ti j....
ona: stvarno nije dovidjenja
tjedan3: bozic (ne rade)
tjedan4:
ja: dobar dan itd.
ona: ok, trenutno nema glavnog servisera jel mos malo pricekat
(i zenska mi ponudi i kavu i sve... sjedam u soku!"
(pet minuta kasnije)
ona: "UStanovili smo da to ne radi, ako oces damo ti zamjensku 48/16/48 uz nadoplatu od 200 kn (zaokruzeno)
ja: padam mrtav, infarkt, nevjerica, šok
ja: pa zasto jos je pod garancijom
ona: nema to veze
ja: nemam 200 kn i ne dam
(pazite sad)
ona: ok, nema veze daj koliko imas (!!!!!!)
(vadim iz novcanika 67 kn, uzimam novu przilicu i prokljinjem nitel)
------------
Nitel again
Frend prije nekoliko dana kupuje novi komp
Ne zna bas previse ni sta zeli ni sta hoce onak ugrubo slozio konfu
Vide oni u Nitelu to neki polu-idiot kupuje i sad nastoje izvuc iz njega sto vise para
1. Nismo imali ovu plocu pa smo ti stavili ovu drugu
2. Nemamo ISDN adaptera pa cemo ti stavit modem
3. Radeon 9600 Pro ti nije dobar za igranje stavili smo ti ovu 1000 kuna skuplju karticu
Ali buduci da frend nije bas potupuni idiot izlazi van "hvala dovidjenja"
----
Imam i neugodna iskustva sa Formelom, cijene su ima REDOVITO 10 % vece nego kod konkurencije. (isto je i sa Zoljom)
-----
Problemi su bili i sa LINKSOM isto natezanja sa servisom oko garancija itd. Na kraju svega sam bio toliko izivciran da sam odlucio ne kupovati od njih.
-----
Mislim da je u VeCe milu glavni problem nepotpuna neinformiranost ljudi koji rade tamo na blagajni. Na moje upite "jel ova ploca ima dual channel ili sata kontroler" ili takoneko pitanje odgovor je cesto "ne znam". Pa koji Q onda tu radis.
Inace nikad problema sa VeCe-milvim servisom.
------
Ali imam gadnih iskustava sa osobama "s druge strane" aka strankama
Nekih mjesec dana sam radio kao ispomoc u jednom komp. serisu o kojem bas nemam neko visoko misljenje (bila je samo vazna lova
K: Dobar dan
Ja: blabla
K: molim vas DA LI IMATE PODLOGU ZA MISA PS2 KOMPATIBILNU
(hmm)
jednom je na servis covjek donio "neispravan" cdrom. Naime nije htio citati DVA CDA ODJEDNOM U DRAJVU!
k: ne zeli mi se izbacit disketa iz flopija
ja: ok
(pogledam)
Isusatikrista ne znam kako je uspio naopako ugurati disketu u drajv
ima ih jos puno...
----
pohvalu imam za tvrtku Infocor
iso sam malo isprobavat koliko mogu dici athlonxp 2000. Nije radio na 2ghz (izgaranje). (Prije otprilike mjesec dana)
Buduci da mi je hitno trbao novi procesor, a nisam bas bio pri lovi trazim gdje mogu kupit duron. Nigdje u zagrebu. Nakon duljeg traženja već popiz.... i tražim bilo kakav slota proc. Dodjem u micro macro, trazim soketa procesor i zenska mi tamo kaze "DA NE DRŽE TAKVE PENTIUME, A AKO ZELIM DA MI IH MOGU NARUCITI PREKO DOBAVLJACA" (
). Na kraju svratim do infocora gdje mi covjek otvoreno kaze "nemamo vise" i izlazim van iz ducana. Onda mi zaustavi i veli "e imamo jedan testni primjerak, durno 1600 radi normalno pa ako o ces taj. Ajd daj mi to" i dobim proc, dve god. garancije i _* 20 % *_ popusta zato sto je to roba sa testiranja. Proc radi i dandanas (na 2 ghz).
Sorry sto je post malo offtopic