Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Hebena istina. Davno prije kada je 6600GT bila srednji segment nije se moglo svaku igru pokrenut na max. Jedva je na medium islo, a danas s ova GTX260 koja je srednji segment pokrece sve bez beda na high. Taj napredak koje imaju graficke postaje brutalan. Pitanje je dal ce izac koja igra u iducih godinu dana, a daju 260ka nece tjerat iznad 20 fps-a.
|
Koristio sam 6600GT i mislim da se ona nikako ne može uspoređivati sa GTX260. Ni po cijeni u trenutku izlaska, još manje po performansama. GTX-ica je ipak high-end grafa dok je 6600GT bila jedna izvrsna midrange sa primjetnim nedostacima poput širine sabirnice i količine memorije.
Što se napretka kartica tiće, u zadnje vrijeme sve sam više dojma da se nedovršeni i prebugoviti poluproizvodi (koje netko naziva igrama) izdaju kako bi nas se navelo na kupnju novih, bržih komponenata (pogledajte koliko je danas brz i sve brži ritam izlaženja novih modela iste generacije kartica), a nekad mi se čini da drivere koriste kao sredstvo kontrole naših skupo plačenih kartica. Uglavnom nezadovoljan sam takvom politikom.