View Single Post
Staro 22.05.2009., 09:31   #2376
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
EDiT: pogledao angels & demons,tom hanks...film je blago rečeno fantastičan,iako većim dijelom nije smio biti snimljen na autentičnim lokacijama,ispao je zaista impresivno,glumačka postava sa Hanksom i McGregorom,naprosto sjajno, priča pomalo sci-fi,ali ne i naivna,dapače. Glazba i ambijent,nešto između Warcrafta za vrijeme boss-ova u dungeonima i Baldurs Gatea 2,dakle,ne može bolje .

Stvarno za fanove religije,mislioce,ili one željne dobrog netipičnog ameri-crap filma,pogledati. Moja ocjena bi bila 12/10..ali to ne postoji tako da je i 10/10 dovoljno.

Jedini dio koji je malo zakomplicirao dojam kod mene je upravljanje helikopterom od strane McGregora,sad će on - padre ić vojnim helićem bombu sa antimaterijom raznosit..al dobro. Uklopilo se ajd u priču nekako,da je bio pilot u vojsci prije nego se zaredio,izvukli su se.

Ne znam iskreno koji mi je jači,da vinci code ili ovo...mislim za nijansu nijanse,sjenku..da je da vinci brutalniji. Ali svejedno, 10/10. Must see film, Tom Hanks je utjelovio još jednom sjajno svoju ulogu..prva liga glumac.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 23.05.2009. u 09:19.
thedream je offline   Reply With Quote