Citiraj:
Autor MaLuA
|
Kažu na forumu sljedeće:
LG BD370 Network Blu-ray
Nije sve tako bajno kao što se čini.
Neke stvari koje sam uočio u radu:
1. Kod gledanja .mkv uvjek upozorava da nemože jamčiti da će ona biti ispravno prikazana i to nemožete nikako isključiti
2. Sa stika uopče neče vrtjeti filmove mada piše da je to podržano
3. Kod .mkv neče prenositi zvuk.
Nadam se da če to uspjeti srediti sa nadogradnjama jer ovako se to neisplati kupovat.
Citiraj:
Autor Ubleha
...Nekih bitnih mana mu nisam nasao cak sam prezadovoljan, ali bih skrenuo paznju potencijalnim novim vlasnicima da nece imati zvuk sa filmova koji su u DTS-u ako nisu spojili player na reciver sa optickim kablom jer isti nemoze da dekodira DTS dok sa AC3 DD zvukom nema problema normalno ga dekodira na stereo ili salje 5.1 na optiku.
Rijesenja su ili spojiti na reciver ili prebaciti zvuk sa DTS-a na AC3 sto treje oko 5-7min. sa programom PopCorn AudioConverterom koji je besplatan i nakon toga na filmu imate i DTS i AC3 i birate koji vam treba.
...Taj LG ima manu sto nepodrzava NTFS pa moras svaki film dijeliti na vise medija radi ogranicenja FAT-a na 4GB.
|
Koliko vidim WD TV nema problema sa NTFS-om. Čini mi se zaista jako dobra stvar, za cca 1100 kn = 250GB HDD i deri... Dopada mi se što je vrlo je malen i ima HDMI.
Ček, ne kužim ovo sa DTSom, znači ako mkv ima DTS onda nema zvuka. Ako sam te dobro shvatio sa programom konvertiram zvuk u AC3, to traje cca 10min.... Znači, on napravi novi MKV file samo sa AC3 umijesto DTS?