Citiraj:
Autor Veki-os
A tko može dokazati da nisu dobili rak zbog toga?Nitko ne može dokazati zbog čega je točno netko dobio rak tako da su ova pitanja nepotrebna.
|
Laprdaš ako neko oće okriviti nekoga da mu je "napravio rak" onda on mora dokazati da je to bio uzrok, nemora ovaj drugi dokazivati da mu nije napravio, pogledaj si "erin brokowich" filmek pa mi reci zakaj su se sudili umjesto da sumarno dobiju odma parnicu ak je po tvojem, mislim ne...
Citiraj:
Autor Veki-os
Dokazano je da repetitori štete ljudskom organizmu,tko ne vjeruje u to nek si kupi stan pored tih antena,imaju manju cijenu 
|
Između "štetni organizmu" i "izravno ugrožavaju zdravlje" a posebno između štetni i "uzrokuju rak" je velika razlika, ja imam na krovu zgrade preko puta mene cjelu ergelu i uopće me ne smeta a živio sam 12g pored magistralnog dalekovoda i nemam rak nikoje vrste za sad, a ako ga dobijem imam osjećaj da će to prije bit na račun pljuga i ispušnih plinova...
I BTW CT je rentgen na n tu di te se u svakom sloju slikanja zrači u krug pri čemu je svaka takva ekspozicija kao kad se slika obični rengen, neznam točno na kolko su trenutno uspjeli smanjit to ali je još uvjek poprilično gadniji od bilo čega osim možda dijaskopije, UZV ima neke zanemarive termičke učinke na tkiva a za MRI kolko znam još nisu nađene neke štetne posljedice osim ak imaš slobodnih metala u sebi pa dotični odluče krenut na put krooz tjelo u manirama slobodnih projektila...