Tema: MKV player?
View Single Post
Staro 21.05.2009., 19:30   #7
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Slike cu nabaciti cim stignem nema frke, problema sam imao samo sa starim firmwareom a to je bilo prkidanje u zvuku na pojedinim dts filmovima ali novi firmware je to rijesio.
Nekih bitnih mana mu nisam nasao cak sam prezadovoljan, ali bih skrenuo paznju potencijalnim novim vlasnicima da nece imati zvuk sa filmova koji su u DTS-u ako nisu spojili player na reciver sa optickim kablom jer isti nemoze da dekodira DTS dok sa AC3 DD zvukom nema problema normalno ga dekodira na stereo ili salje 5.1 na optiku.
Rijesenja su ili spojiti na reciver ili prebaciti zvuk sa DTS-a na AC3 sto treje oko 5-7min. sa programom PopCorn AudioConverterom koji je besplatan i nakon toga na filmu imate i DTS i AC3 i birate koji vam treba.
Nisam probavao vanjski usb dvd za to bi trebao nabaciti modani firmware a nesto nemam potrebu, a spojio sam WD My book od 500GB. i cim bude love kupit cu jos jedan od 1TB mada je ovdje dosta skuplje nego kod vas.
Taj LG ima manu sto nepodrzava NTFS pa moras svaki film dijeliti na vise medija radi ogranicenja FAT-a na 4GB.