Citiraj:
Autor Dizel
Situacija sljedeca...
...Naravno svi misle da se moze samo zaliti upravi vodovoda i spojiti na kisik u vezi toga...
|
Upravo tako...
Citiraj:
Autor Dizel
...ali dok postoji nada treba kopkati...
|
Nada je ku**a...
Citiraj:
Autor Dizel
...Jel postoji kakav mehanizam borbe protiv ovog Cernobila preko puta mene...
|
Sam si si odgovorio...
Citiraj:
Autor Dizel
...mogao doci s karnisterom benzina i nabrzake napraviti test spremnosti DVD-a...
|
Jedino tako, onda bi dobio ljepu sobicu 2x3m koja bi vjerojatno bila dost daleko od rečenog odašiljača...
Citiraj:
Autor cyclone
...da ono mora zadovoljiti odredjene uvjete i raspon zracenja koji ne steti ljudima u blizini...
|
Točno tako, naime svako odstupanje od toga bi donjelo vlasniku rečenog objekta takve packe (financijske) da bi efektivno neko vrijeme bili državna firma...
Citiraj:
Autor Necronomicon
Ja bih svakako napravio frku, sada ne znam tocno kakvu, peticiju, novine... , iako se vjerovatno tu nista ne moze uciniti.
|
Ke nužim te - i sam shvaćaš da nema koristi od toga i svejedno uvjeravaš čovjeka da gubi vrijeme i novac na tako nešto? Da ne radiš možda u novinama u odjelu oglašavanja ili nekaj...
Citiraj:
Autor Necronomicon
Ali treba se boriti jer pouzdano znam da je par ljudi obolilo od raka u jednoj zgradi u Dubrovniku nakon postavljanja repetitora u blizini.
|
Ma da? A kolko to vremena nakon što je to postavljeno, koji oblik raka i jel to znaš iz osobnih izvora tj dal poznaš te ljude koji su oboljeli ili je "Pero reko na pivi"...
Citiraj:
Autor Jelc
Navodno pomaže plutena kapa obložena alu-folijom
Pa, uvjek možeš stavit u oglas da je lokacija stana izvrsno pokrivena signalom 
|
Dobar...