Zwer stvarno hvala na ovom obrazloženju ali znaš kaj mi problem šta ja gdje živim nema nitko bolje zvučnike od linije i misle da je to vrh, a od dućana, ni nema takvih zbog ovog razloga što sam prvo rekao tako da je kad odlučim otići to poslušati pa kasnije i kupiti onda ću biti taj dan biti u ZG i to je to, a ne želim savjete trgovaca za ova pitanja šta vas ovdje pitam zato sam dosadan sa ovakvim pitanjima no drago mi je šta me kužite, ova cifra od 4500kn je simbolična tako da mi nije frka dat i više ali ima neka granica isplativosti i kvalitete.
No imam još jedan problem

a to je šta ja neslušam nikakve audiofilske brije šta se lijepo čuje no da volim poslušat Elvisa, ABBA-u, Dire Straits i ostale (nemogu se sada sjetiti) u FLAC to je sve ok ali to je 10% moga slušanja ovo ostalo je Janika Balaž, Slavonski Dukati, Zlatni Dukati, Zvonko Bogdan i ostali, znači neka malo ozbiljnija tamburaška glazba ako to tako mogu nazvati i sad mi nije jasno kako bi to trebalo zvučati na pravim zvučnicima odnosno bojim se da neću znati šta je dobro, evo ja sam si složio neke sisteme koje bi trebao poslušati no neznam šta da očekujem, ono što meni paše je topli i nenaporan zvuk što mislim da na tamburama odgovara no to je samo moja pretpostavka i nekako se bojim sada ako idem probati neke druge sisteme da kada dođem doma da ću se razočarati

zato jer mislim kupiti pa makar i skuplji sistem ali da je to to, a ne da bude da imam isti sistem kao i neko koji je uzeo od T-Coma onu yamahu za 600kn samo šta nema sve te điđe