Citiraj:
Autor B-Link
Isto tako kod Denona, molio bih da mi netko objasni malo ovo jer nemogu na netu naći odg. jer je malo komplicirano ovo sve u google upisati 
|
Nemozemo ti mi previse objasnit rijecima

.
Al' poanta ovog svega bi bila da ce taj sistem koji ti slozis sa kompletom zvucnika i kvalitetnim recieverom biti svjetlosnu godinu bolji od gotovih setova koji Ljepo Zgledaju™. Najvaznije je da poslusas prije kupnje, a gotovo u svakom hi-fi shopu ti to i ponude, mozda ne identican model, ali iz slicne serije/klase recimo. Konkretno, bio sam bas neki dan s frendom u jednom duckasu trazio duze kablove za svoje bowerse, i tip mi fino ponudio da ostavim cijenu kablova kod njega na sanku i uzmem kablove na testiranje bez obveze da cu ih i kupit.
Razlika izmedju recievera od 10 soma i 4 soma kuna sigurno nije 6 soma kuna, ako kuzis sta hocu rec. U zvuku vjerojatno ima razlike, pitanje je dal' ces ti to cut, dal' tebe grize u glavi da to nije to, itd. Hi-fi je zlo, sto god uzmes uvijek ima bolje, uvijek te uvjere da se nesto drugo cuje gro bolje itd. Tako da opusteno, skoci u ducan, tlaci ih malo (ipak im namjeravas ostavit 500njak eura), poslusaj reciever koji te zanima, odluci sto TEBI bolje zvuci, pitaj ih da ti preporuce speakere (al' s rezervom, uvijek nude prvo ono sto imaju u ducanu, poslusaj i one koje ponude kad recenica krene sa "eventualno mozes probat sa...."

).
I naravno, kad ides slusat glazbu i ocjenjivat kvalitetu zvucnika/recievera, ne nosi se Viva Hits 2003 i Thunderdome VII.