doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Đoni bravo
dr. fiksi možeš li mi reći svoj bundle koji si dobio sa svojim leadtekom
|
Dobio sam gunmetal, neki big mutha truckers, prince of persia, splinter cell, cd s driverima i još mnogo toga uz dvd player, 2 DVI konvertera(kartica ima isključivo DVI izlaze!), dobiješ 2 manuala, i mislim da je to to, ako nema još ponešto...
I da, za te pare dobiješ i finu kutiju, koja te osigurava da imaš finalni proizvod, a sve je lijepo zapakirano, kao i kartica u golemu vrećicu itd.Dakle, sve onako kako treba biti ++.E sad, mogao sam kupiti gainward ultra, ali BULK, za više od 4800kn(!!!!), odlučio sam se za ovo.Koliko se mene tiče, 4800kn je daleko previše za karticu u vreći, bez ičeg!Ovo je bio moj izbor, a ponavljam, bio bi i opet, opet...
Drugim riječima, ovo hlađenje, bar što se tiče zračnog-superirono je svim drugim 6800(gt i ultra) karticama po svojoj konstrukciji.
Ne trebaju mi volt modovi, OC do Marsa itd.Kartica je dovoljno brza, a i siguran sam da mi ne oštećuje živčani sustav, u što možeš biti siguran sa(gotovo) svim ostalim karticama uključujući i gainward.Ja kraj kompa mogu spavati i raditi, a čak i čujem oko sebe!Vjeruj mi, postoji razlika!Već sam se jednom opekao...
I da, možda ju kloknem, ali STVARNO nema potrebe!Onda bi išao na nivo extreme kartica.Uopće ne razumijem Valtera i slične koji odmah novi hardver trebaju non-stop držati "pod gasom".Testiranje možda, ali čemu će mi to kvragu!Ne želim si sj***t karticu.Uzeo bih gainwarda, da su se SUPER-UMOVI tamo sjetili da ljudi imaju i živčani sustav, uši, i da moraju živjeti s tim, umjesto da samo pumpaju neke GSove...(govorim o zračnom hlađenju)
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|