View Single Post
Staro 17.08.2004., 09:31   #14
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Đoni bravo
dr. fiksi možeš li mi reći svoj bundle koji si dobio sa svojim leadtekom
Dobio sam gunmetal, neki big mutha truckers, prince of persia, splinter cell, cd s driverima i još mnogo toga uz dvd player, 2 DVI konvertera(kartica ima isključivo DVI izlaze!), dobiješ 2 manuala, i mislim da je to to, ako nema još ponešto...
I da, za te pare dobiješ i finu kutiju, koja te osigurava da imaš finalni proizvod, a sve je lijepo zapakirano, kao i kartica u golemu vrećicu itd.Dakle, sve onako kako treba biti ++.E sad, mogao sam kupiti gainward ultra, ali BULK, za više od 4800kn(!!!!), odlučio sam se za ovo.Koliko se mene tiče, 4800kn je daleko previše za karticu u vreći, bez ičeg!Ovo je bio moj izbor, a ponavljam, bio bi i opet, opet...
Drugim riječima, ovo hlađenje, bar što se tiče zračnog-superirono je svim drugim 6800(gt i ultra) karticama po svojoj konstrukciji.
Ne trebaju mi volt modovi, OC do Marsa itd.Kartica je dovoljno brza, a i siguran sam da mi ne oštećuje živčani sustav, u što možeš biti siguran sa(gotovo) svim ostalim karticama uključujući i gainward.Ja kraj kompa mogu spavati i raditi, a čak i čujem oko sebe!Vjeruj mi, postoji razlika!Već sam se jednom opekao...

I da, možda ju kloknem, ali STVARNO nema potrebe!Onda bi išao na nivo extreme kartica.Uopće ne razumijem Valtera i slične koji odmah novi hardver trebaju non-stop držati "pod gasom".Testiranje možda, ali čemu će mi to kvragu!Ne želim si sj***t karticu.Uzeo bih gainwarda, da su se SUPER-UMOVI tamo sjetili da ljudi imaju i živčani sustav, uši, i da moraju živjeti s tim, umjesto da samo pumpaju neke GSove...(govorim o zračnom hlađenju)

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote