View Single Post
Staro 19.05.2009., 23:57   #1899
minotaur
Premium

minotaur's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
koliko se isplati nabaviti jedan bajk cestovni [specijalka] za ovako malo djirati kojih 5 km do cure i nazad...mislim koliko se s njim lakse/brze/ugodnije ide po gradu [zg] nego sa obicnim mtb-om...trenutno imam mtb i onako...ok je...al sad se sjecam da mi djed [nepitajte koliko je staro ] ima jednu kick ass specijalku old school pa me eto zaintrigiralo sad ...naravno trebalo bi uloziti u nove gume i volanbi promijenio iskreno, ali ostalo je u top stanju...

btw da, bajk ima kojih 37 [ili 47] godina...kaze mi djed da je tad bio glavna faca u gradu...bicikla s brzinama...ko je to tad vidio...

eh da i kao sto rekoh, imam vec mtb koji super radi trenutno is ve, ali ipak fali ono nesto

pa eto ako netko imam i mtb i cestovni neka mi slobodno javi prednosti mane i sto i kako
kad se sjetim suza krene... prije par godina sma bio kupio neku staru specijalku Victoria mislim, svabica za 200kn na hrelicu vozio sam ju nekih pol godine dok mi se frend nije zaletio sa boka u zadnji kotac sa tomos automaticom i popigo zadnji kotac i unistio masinicu... a sta sam radio s tim cudom to ej za nepovjerovat... SKAKO sa visine cca 50-ak cm mozda vise (elvis, preko stepenica onih na trgu u svetoj nedelji ) nikad nista... predobar bajk bio, a brz ufff morat cu opet do hrelica otic vidjet jel ima sta takvog