View Single Post
Staro 19.05.2009., 20:03   #20
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Markos Pregled postova
nije samo hgspot takav,ja sam prije pola godine u vemilu kupio 9600gt,došo doma i stavil grafu nije delala,izvadio grafu i lijepo spakirao i odnio natrag i nisu mi je htjeli zamjenit a kupio sam je možda pol sata prije(nevjerojatno)neg su je poslali u servis grafu ono lool,i ja rekao dobro,zvali su me da dođem pogledat jel dela i nije radila i opet ista stvar mi ćemo to poslat na popravak i onda sam popizdil i tražil novu,i nakon raspravke i dobio drugu,ali kakvo je to ponašanje,čovjek kupi novu grafu (neispravnu) koju nije uspio ni uključit i oni to ne žele zamjenit,trebao sam reklamirat firmu
ne seri oko te grafe, neš ti s matičnom nije bilo kak treba, imo si tad još onu mATX, nije ni moja 9600 radila kod tebe na kompu iako je radila kod mene bez problema. uostalom, šta gunđaš, dobio si u zamjenu 9800GTX sa zalman-om gore, tako da si još dobro prošo... (neznam jel bila nadoplata u igri il ne, al znam da je to bila jebena turbina na grafi XD )

daleko od toga da u ve-milu nisu seronje neki serviseri, al ima par ljudi koji ipak znaju kaj rade donekle.

da budem pomalo on topic...

Moje famozno iskustvo sa hg-spotom... kad sam uzimo jedan 19" widescreen monitor su mi prvo podvalili verziju bez DVI konektora, da bi sat vremena kasnije dobio 300 kuna skuplji monitor nakon što smo došli do šefa poslovnice. Napiso sam bio o tome u threadu o provalama dućana...
Vrga je offline   Reply With Quote