Vezano za one koji savjetuju ljepljenje slova na tastu

Meni je to blesavo. Das preko 1000kn za tastaturu i onda jos moras sam ljepiti slova nasa na nju

I onda doticna ne svjetle. Moja prva G15 REV1 je imala ugravirana HRV slova i ona su svjetlila. Kad je krepala, odnio sam na servis i zamjenili mi za novu (valjda REV2) koja nije imala onaj gumirani feeling (nije se ljepila prasina

), ali isto tako nije imala gravirana slova, vec "naljepljena" tj. kao da su korektorom sarali

Meni se to nije dopalo i jos ka tome, slova su se skinula obicnim grebanjem. Vratio sam, stavili su nova slova i da me serviser sam uvjeri, zagrebao je po slovima. SKinui ih je isti tren

Da nisam inzistirao da sa pokvarene tastature skinu tipke i stave na novu, sad bih imao "korektor slova" na tastatur

Tako da mi je za sada glupo ova varijanta kakva je sada s novom tastaturom. Ni ja ne gledam u nju dok pisem, ali dosta cesto mi se desi da trebam neki egzoticni znak za koji ne znam di se nalazi na tastaturi. Ako se dobro sjecam, sam direktor zaduzen za uvoz Logitecha mi je rekao da je HRV trziste maleno i da se Logitechu ne isplati proizvoditi tastaturu sa nasim znakovima, a nasi ocito nemaju strojeve koji to mogu raditi (osim ljepiti slova

).