Zato što je težak, barem ove što sam ja gledao, svi su bili dosta teži po kilaži od npr giant-a, mjereno rukom naravno, što za posljedicu ima sporu vožnju uzbrdo, i osim toga, meni su svi nekako predugački, bacaju mi torzo previše naprijed, a meni to nije odgovaralo.
To ti je najbolje ako možeš sjesti na svaki i isprobati, zavisi što tebi osobno odgovara, tj. na kojoj rami ćeš se najudobnije osjećat.
Ja sam neki dan isto kupio bike, i sve sa brijo na corratec-a ili cannondale, pa sam na kraju završio na norcu jer eto, nakon probe on mi je nekako najviše legao, ružan ko pas a udoban prava milina
@devukic
Moja curka ima rocka,s ramu, i bike je odličan za po gradu, već 4. godinu ga vozi i nikad nikakvih problema, bit ćeš zadovoljan sa tim bike-om, premda osobno ja bih rađe uzeo bouldera, ima jaču ramu, pa i kad poželiš nešto više, nemoraš se bojat da šta ne pukne, a i izgleda mi predobro baš u toj sivoj boji, ja sam ga htjeo uzeti, međutim bio sam kratak nekih 400kn, da bih u subotu došao u turbo sport i vidjeo da je na sniženju i da je jeftiniji od mog norca, i to model sa diskovima