Mislim da ti je to tu sve negdje, razlika je eventualno u geometriji rame. Ja bih osobno išao prvo na Fuji, pa Gianta pa tek onda Scott-a, no nisam ti ja neka referenca

. Ako ti je važna udobnost, mislim da buš morao ili novi sic ili navlaku stavljat. Ili si bicke kupit
Nego, moram se pohvaliti kaj sam uspio napravit. Osim kaj sam lupio zadnji kotač, uspio sam na 4 mjesta spigati srednju šajbu napred. Najmanja i najveća netaknute, a srednja na 4 mjesta spigana

. Pojma nemam kako sam to uspio, no znam samo da sam možda i lanac sredio (najčešće vozim na srednjoj šajbi napred) jer se osjeti u pedalama grebanje (ne ide glatko pedaliranje, baš se osjeti kao da negdje grebe) i to kad nije pod opterećenjem pogonska osovina nego na glatkom asfaltu, napred 2 šajba, iza 4-5 (najjače se osjeti grebanje). Bio danas u Bizmarku, pogledao je bajk, samo što on misli da lanac od piganja pogona (duge su kurble pa se piga) grebe po prednjem šifteru, a nije to (jer to bi samo onda pod velikim opterećenjem se javljalo). Ili lanac/kazeta ili se zadnja sajla na XT-u produžila sitno. Tak je neki osjećaj. "Grebanje" u pedalama i nije tiho pedaliranje kako je u početku bilo.
Vjerojatno ipak malo previše silujem XC bajk

. Al neka, uživam da to nije za vjerovat