View Single Post
Staro 18.05.2009., 11:54   #64
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ma znam. Kako si i sam rekao - to ti je sad škola. Probaj pregazit to sa tim driverima sa linka ali ne znam koliko će bit uspješno. Ako ne bude vraćaj Vistu. Isti sam ja problem imao i sa jednim Acerom - prvo nisam mogao nikako drivere za grafiku instalat što sam na kraju riješio, a onda je s vremena na vrijeme pucao zvuk. Zvuk nisam nikako mogao riješit - vratio kolegici i preporučio da instalira Vistu za koju lap jedino i ima podršku.

Ovo za cijenu sam ciljao da ti je netko radio fuš. Mislim, tvoje je pravo da odeš tamo i zahtjevaš da ti to srede kako spada bez naknade ako je ovlašteni servis.
Driver za grafiku sam uspio instalirat nakon što sam proguglao i našao program Mobility Modder. Probat ću zvuk i ploču pa ćemo vidjeti što će bit. Ako ne bude poboljšanja, nosim ga njima. Oni nisu ovlašteni servis za Dell, ali sam laptop i kupio u njih. Dao sam im i tih 400 kn, a koliko vidim nisu se baš potrudili oko drivera. Ipak je to 400 kn. Mislim da mi ne bi smjeli ništa naplatit za ponovno stavljanje Viste.
Da te još pitam ovo u vezi garancije... Što ako je neki kvar a na laptopu je XP. Neće ga otvarat ili? To mi je totalno glupo.
bjede je offline   Reply With Quote