View Single Post
Staro 18.05.2009., 02:11   #63
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor bjede Pregled postova
Kažem, nisam ja instalirao tako da ne znam koji su driveri. Na CD-u ne stoji ništa, ali vjerojatno su to za Vistu.

Pa zar ne mogu samo instalirat drivere sa onog linka preko ovih. Iskreno nemam ni vremena ni volje formatirati i ići sve iznova.

Koliko dođe downgrade, instaliranje drivera i "testiranje sustava"? Ovo je ovlašteni servis na laptope, valjda im je toliki cjenik. Nedavno mi je za komp jedna druga firma uzela 360 kn za rušenje sustava i instalaciju novih Windowsa. Jbg, ovo je branša u kojoj se dobro plaća, baš ja tako mislim

Hvala ti što se trudiš da mi sve objasniš. Ja se sad sav grizem iako ovo možda i nisu neki veliki problemi, ili uopće nisu problemi, ali laptop je nov i htio bih da sve dobro šljaka. Sad mi je jedino žao što nisam osatvio Vistu i izbjegao probleme i uštedio lovu. A tko je znao...
Ma znam. Kako si i sam rekao - to ti je sad škola. Probaj pregazit to sa tim driverima sa linka ali ne znam koliko će bit uspješno. Ako ne bude vraćaj Vistu. Isti sam ja problem imao i sa jednim Acerom - prvo nisam mogao nikako drivere za grafiku instalat što sam na kraju riješio, a onda je s vremena na vrijeme pucao zvuk. Zvuk nisam nikako mogao riješit - vratio kolegici i preporučio da instalira Vistu za koju lap jedino i ima podršku.

Ovo za cijenu sam ciljao da ti je netko radio fuš. Mislim, tvoje je pravo da odeš tamo i zahtjevaš da ti to srede kako spada bez naknade ako je ovlašteni servis.
tutix je offline   Reply With Quote