View Single Post
Staro 18.05.2009., 01:38   #61
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Instalirao si drivere za Vistu na XP ili si na CD dobio drivere za XP? Nije mi jasno kako to uopće i radi ako je ovo prvo.

Ništa, iskreno ti preporučam da formatiraš ponovno, instaliraš XP, i probaš ove drivere sa onog linka. Ispitaš što ti ne radi, pogledaš ima li koji uskličnik žute boje u Device Manageru pa ćemo probati nać driver za taj uređaj. Sumnjam da je prijenosnik hardverski oštećen.

400 kuna za downgrade? Nije loše, nije loše tko god da ti je to radio...
Kažem, nisam ja instalirao tako da ne znam koji su driveri. Na CD-u ne stoji ništa, ali vjerojatno su to za Vistu.

Pa zar ne mogu samo instalirat drivere sa onog linka preko ovih. Iskreno nemam ni vremena ni volje formatirati i ići sve iznova.

Koliko dođe downgrade, instaliranje drivera i "testiranje sustava"? Ovo je ovlašteni servis na laptope, valjda im je toliki cjenik. Nedavno mi je za komp jedna druga firma uzela 360 kn za rušenje sustava i instalaciju novih Windowsa. Jbg, ovo je branša u kojoj se dobro plaća, baš ja tako mislim

Hvala ti što se trudiš da mi sve objasniš. Ja se sad sav grizem iako ovo možda i nisu neki veliki problemi, ili uopće nisu problemi, ali laptop je nov i htio bih da sve dobro šljaka. Sad mi je jedino žao što nisam osatvio Vistu i izbjegao probleme i uštedio lovu. A tko je znao...
bjede je offline   Reply With Quote