View Single Post
Staro 17.05.2009., 23:20   #58
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor marsal Pregled postova
Ja sam se natezao s driverima za XP na 1535 (ne za sebe). Na kraju je rješenje bilo malo googlanja, jer su drugi ljudi imali istih problema s instalacijom XP-a i riješili ih kombiniranjem drivera drugih laptopa (ovo je uvjetno rečeno, jer dijelovi su jednaki, samo je branding drugačiji).

Znači, u prijevodu, upogoni Google i naći ćeš rješenje prije nego na forumu.

Inače, zamjena predinstalirane Viste XP-om je jako bezvezna i nepotrebna procedura (kao što sam se imao priliku i sam uvjeriti). Iako i sam koristim XP, ne shvaćam opsjednutost istima. Svi se ponašaju kao da je Vista na ćirilici i random formatira disk

Kakva je stvar s garancijom? Mora biti instaliran "originalni" OS ili nije važno?
Ma nemam ja ništa protiv Viste, jednostavno sam navikao na XP, pa sam računao da neće bit nikakvih problema. Da sam znao da su s.... s XP-om, ne bih ni skidao. Još sam za to platio 400 kn. Jbg, na greškama se uči.
Što se tiče garancije ako se promijeni OS, za to ne znam. Moram provjeriti. To mi izgleda nelogično, ali imam i CD od Viste, pa ako ne daj Bože bude trebalo mogu i Vistu vratiti.
bjede je offline   Reply With Quote