View Single Post
Staro 17.05.2009., 16:42   #321
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Da vidimo po redu:
  • Stavio si 7-icu koja bas i nije poznata po stabilnosti (manjku bugova). Vista ili XP?
  • Ukljucen Write cache zna biti vrlo zeznuta stvar u slucaju izostanka UPS-a. Data loss i coruption ...
  • Stripe size ti je 128KB, a Offset 128 sektora Nadam se da vidis da je u ovoj situaciji "poravnato" samo pola prvog diska (nisu ni OCZ forumi bas svaki put izvor inteligencije) Ostavi OS-u da sam napravi alignment.
  • Postoji jos brdo onih opcija i drivera koje treba ispitati, ali to ces nazalost sam morat u praksi isprobat.
Ova sedmica što sam stigao isprobat radi sasvim ok,jedino eto taj hd tune zeza...A za ostalo kao što rekoh držao sam se njihovih šema,mislim nisam ja to isprobavao redom,pa rekoh ajde ako je sticky očito mora šljakat...naravno sve je zavisno do konfiguracije jer njemu može super radit a meni ne..ali dobro,možda ću i vistu ponovo stavit čisto da vidim da nije slučajno zbog win 7,još mi jedino pada na pamet da probam zamjenit kablove jer ja imam dva RAID 0 polja i sad sam istestirao 2x250gb i nema nikakvih padova osim na kraju ali to je normalno(ne oscilira).
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline