View Single Post
Staro 17.05.2009., 10:57   #53
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Samo da ti napomenem. Ovo sa virtualnom memorijom ti uopće neće riješiti probleme. Jesi instalirao sve drivere nakon što si prijenosnik prebacio na XP?

Najvjerojatnije nisi, jer službeno, Dell ne daje podršku za XP za taj prijenosnik. Samo za Vistu. Odi ovako - Desni klik My Computer - Properties - tab Hardware - Device Manager i tamo pogledaj postoje li žuti upitnici. Najvjerojatnije ti šteka zbog toga. Ovdje su ti driveri za XP: Link.
Iznenadilo me, ali izgleda da ga je ovo podizanje virtualne memorije ipak ubrzalo. Vidim da sad brzo diže. Nemam žutih upitnika u Device Manageru. Drivere sam instalirao sve, najviše problema bilo je s Catalystima za koje je potreban program Mobility Modder bez kojeg se ne mogu instalirati, budući da, kao što si rekao, Dell ne daje podršku za XP.
Znači ovo je rješeno.
Još me dvije stvari jako brinu.
1. Pucketanje zvučnika o kojem sam pisao gore. I dalje je prisutno. Znate li do čega bi to moglo bit?
2. Laptop mi svaki put zamrzne kad ga idem restartat i onda moram ručno. I onda kad program traži reinstalaciju, i onda kad sam hoću restartat. Kod Turn Off-a nema tog problema, ali kod Restarta uvijek. Molim vas ako itko zna, ovo me jako brine. Jel možda grafika ili hard u pitanju? Sad ću istestirat disk.

Zadnje izmijenjeno od: bjede. 17.05.2009. u 13:43.
bjede je offline   Reply With Quote