View Single Post
Staro 16.05.2009., 21:54   #308
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Da, sumnjao sam i ja na Write cache, ali mi je bilo sumnjivo da moze toliko oscilirati

Cak sam malo i gledao po netu iskustva (dal je dovro imat ovu opciju ili ne) i misljenja su vrlo podijeljena ... jel moze doci do komplikacija prilikom nestanka struje (zauzetost podataka, ili cak i gubitak).

Crystal Disk ima malo drukcije rezultate od HDTune-a i to je sasvim normalno i ocekivano.

Pitanje je, da li ti osjetis razliku u stvarnim performansama ili ne?
Za nestanak struje se ne brinem, jer pored ovakve konfe bilo bi glupo da nisam kupio UPS
Razliku u performansama, da ti budem iskren, baš i ne osjećam...valjda zato jer je to sve dobro, a i ne pokrećem neke zahtjevne aplikacije da bih toliko osjetio razliku. Više me to mučilo na psihičkoj bazi, i zbog toga što sam znao da ti diskovi mogu postići bolje rezultate.
Vista se i ne diže ništa posebno brzo... treba joj nekih 10-15sec, a tek je instalirana. Nije to ništa puno brže od raptora u raidu0, jedino se možda osjeti razlika u access timeu, i to opet samo kada otvaram više aplikacija, tako da ono... nisam razočaran, nije mi svejedno, ali nisam ni oduševljen nešto posebno.
Neo-ST je offline