View Single Post
Staro 16.05.2009., 19:21   #1431
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
To je bio više štos i atak na Lynx nego na tvoj portal,i na vjerodostojnost ovog testa.
Glede njega,nitko nije rekao kako je loše obavljen,jedino bih istaknuo kako sam pao pod utjecaj TRUE sindroma i kako mislim da su rezultati koje si ti dobio možda izoliran slučaj.Baza kod tih kulera nije produkt nemara,nego TR puca na konkavnost C2D i C2Q procesora.Tvoj je očito ispupčen po onome što vidim na onim slikama kako se pasta razmazala.Također,baza nema mirror finish,što isto tako rekao bih nije produkt loše i nepotpune strojne obrade,nego je namjerno ostavljena takvom,koliko se sjećam kada sam zadnji put gledao učinilo mi se kako su manje-više to koncentrične kružnice.Sigurno ima veze sa onim kako je bolji prijenos topline mirror-mat nego mirror-mirror,sad to sam pročitao negdje ma ima godinu dana,a gdje,bog zna.Naravno da u tom slučaju bolje paše kompaktnija pasta.Nadalje,i sam sustav montiranja bi mogao biti bolji jer se primjenom "karton cake" dobije 3-4° itd.Svakako da mjesta za poboljšanje ima.
Međutim,imam dojam kako si ocjenu više temeljio na cijeni nego je bilo potrebno.Mislim,Zalmanu si dao 80 i kusur posto,a TRUE 71%.A znamo kako zalman ima još puno posla za napravit da bi bio u ligi sa TRUE.
Ono što hoću reć,ti si dobro odradio svoj posao,ali smatram kako se radi o izoliranom slučaju da je TRUE davao tebi lošije rezultate nego ostatku ekipe koja ga ima.
žile je offline