View Single Post
Staro 16.05.2009., 19:09   #18
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ne znam,dosta sam se inatio kod te igre i posvetio joj dosta vremena,iz čiste gluposti jer sam ju platio 349kn,i kad već jesam,htio sam tečno igrati i dovršiti ju.. pa onda multiplayer jasno.

I mogu reći da sam gledao od 2.4ghz nadalje do 4.05 i pomaci su veoma drastični,šta je logično,ali ova igra vjerojatno zbog loše optimizacije ili jednostavno zahtjevnosti to cucla kao nijedna druga. Isto tako igranje sa 2, 2x2 i 8gb RAM-a što imam već neko vrijeme,osjeti se kod učitavanja ali to je najmanji problem,veći je doći s jednog kraja grada na drugi pri velikoj brzini recimo,osjetiš da se ekran blur-a,rekli bi,,ulice se učitavaju,distance view radi svoje,a tu već i grafička radi 90% stvari,ali kažem,RAM jako pomaže, mislim da za ugodno igranje ove igre nekakvih 3.2ghz c2d i 2x2gb je minimum, i onda tek grafička tipa 8800GTS 512 naviše.

Ali ima nekog sitnog pomaka,ja to prostim okom ne vidim,ali i u nvidiji kažu da ima. Makar te grafička i dalje ubija u toj igri,ne znam,ja igram na 1920x1200 na full,na 24 monitoru pa i nisam preobjektivan. Probao sam i sa ASUS-ovom GTX280,nekakvih 15% je bolje radilo sigurno,od moje clockane,mislim da je ovo nvidia dosta dobro za GT200 seriju sredila,nažalost je uvijek tako. Probao sam i 4850 i 3870x2 u ovoj igri,pored GTX260,smiješna usporedba a kamoli GTX280.
Dobro zboriš, imam negdi SS sa GTA4 + Taskmanager @ Vista = 5.6GB of RAM used

Procesor me digao samo tako, a grafika nemože biti bolja ipak je 9800GT

E BTW u FC2 sam primjetio pomak, fuidnije ide na maximalnim detaljima nego prije
Baja 001 je offline   Reply With Quote