View Single Post
Staro 16.05.2009., 19:03   #1430
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Omega Pregled postova
mislim da je u ovom slucaju pravi izraz "omegi ne vjerujem ni kad darove nose"

od Linksa imam poptunu autonomiju i sve sto se dogada na sajtu je moje i samo moje djelo, ideje, recenzije... voteva
jedinu komunikaciju koju imam sa linksom vezano uz sobitza portal su mejlovi koje saljem deckima u nabavi s popisom stvari koje trebaju poslat na testiranje.

samo jednom sam dobio sugestiju s "vrha" da ubacim u vodic za kupnju komponenti objavljenom ove zime i vodic za core i7 konfiguracije... oni koji su prolistali vodic kojeg smo slozili burko i ja mogli su uociti da se core i7 nigdje ne spominje

bi li ti testiranje bilo vjerodostojnije da sam samo tu na forum postao rezultate i da sam izostavio cinjenicu da su hladnjaci poslani iz links trgovine?
Oni koji prate Omegine rivjuove sjetiti će se da je dotični nekoliko puta do sada itekako "popljuvao" (naravno, "na finjaka") pojedine komade hardvera koji su dolazili na testiranje- (gle čuda) isto baš iz Linksa. A da ne spominjem da bi po toj "logici" za očekivati bilo sasvim neke druge "rezultate"...bzvz.
Toliko o toj teoriji "sprege"...
I ne vidim kakve sada ima veze ovaj ulet sa Xigmatekom, Mar?
Eventualna odstupanja od rl rezultata (iliti rezultata u našim kantama) mogu varirati zbog malog milijuna čimbenika, šta se sada tu imamo praviti englezi, kao da to nije općepoznata stvar...Omega je napravio, da citiram Razera, korektan test, i svaka mu čast na tome.