Citiraj:
Autor Omega
mislim da je u ovom slucaju pravi izraz "omegi ne vjerujem ni kad darove nose"
od Linksa imam poptunu autonomiju i sve sto se dogada na sajtu je moje i samo moje djelo, ideje, recenzije... voteva
jedinu komunikaciju koju imam sa linksom vezano uz sobitza portal su mejlovi koje saljem deckima u nabavi s popisom stvari koje trebaju poslat na testiranje.
samo jednom sam dobio sugestiju s "vrha" da ubacim u vodic za kupnju komponenti objavljenom ove zime i vodic za core i7 konfiguracije... oni koji su prolistali vodic kojeg smo slozili burko i ja mogli su uociti da se core i7 nigdje ne spominje
bi li ti testiranje bilo vjerodostojnije da sam samo tu na forum postao rezultate i da sam izostavio cinjenicu da su hladnjaci poslani iz links trgovine?
|
Oni koji prate Omegine rivjuove sjetiti će se da je dotični nekoliko puta do sada itekako "popljuvao" (naravno, "na finjaka") pojedine komade hardvera koji su dolazili na testiranje- (gle čuda) isto baš iz Linksa. A da ne spominjem da bi po toj "logici" za očekivati bilo sasvim neke druge "rezultate"...bzvz.
Toliko o toj teoriji "sprege"...
I ne vidim kakve sada ima veze ovaj ulet sa Xigmatekom, Mar?
Eventualna odstupanja od rl rezultata (iliti rezultata u našim kantama) mogu varirati zbog malog milijuna čimbenika, šta se sada tu imamo praviti englezi, kao da to nije općepoznata stvar...Omega je napravio, da citiram Razera, korektan test, i svaka mu čast na tome.