Citiraj:
Autor dh41400
Idemo po redu  : - Provjeri kako se ponasa svaki disk zasebno (da li dobivas onih 200-injak MB/s). Ako su oba ista, problem je u MBO
- Provjeri koji su RAID (ICH10R) driveri gore, te koji je Intel Matrix (isprobaj vise verzija, jer postoji mogucnost losih drivera)
- Kreiraj ponovno polje (32KB Stripe), te provjeri dobro postavke RAID biosa (Ctrl+I) i MBO Biosa (RAID i SATA opcije)
- Nadalje prilikom kreiranja polja nabaci gore clean install OS-a (ne nekakav image, backup restore i sl.), te ponovno javi rezultate
- Ukoliko opet ne daje dobre rezultate isprobaj sa 32-bitnim OS-om (premda ovo ne bi trebao bit uzrok)
BTW znam da je ICH10R nesto sporiji od prethodnika, ali ovo je ipak malo previse.
Obavezno javi koliko dobijes sa svakim posebno (mozda su se "fragmentirali", pa ih treba "ocistiti").
E da, i probaj stavit rezultate bez onih tweak kerefeka (znaci cisti install i bench).
|
Ovako, prije nego probam tvoje savjete, prvo sam pitao na OCZ forumu (
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=56757) gdje su mi rekli da uključim write caching (koji sam ja isključio), i nakon toga rezultati su ovo:

E sad, da li je "to to" ili može bolje - ne znam. HD tune test je očito bolji, no CrystalDiskMark i nije toliko pa mi nije baš jasno...