View Single Post
Staro 16.05.2009., 16:11   #1196
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Evo zanimljivosti,dakle imao sam prije 2-3mj. normalno instaliran 10.5.4 iatkos v4i...I nešt sam pričao po updateovima kasnije i srušio ga,no uglavnom sad ga išao ponovo dići,dakle nisam ništ novo mjenjao na kompu osim što sam dodao SSD...i neće nikako,pa sam probao čitavu hrpu distrubucija...leo4all 10.5.4,ideneb 10.5.4-6,iPc i nula bodova.uvijek nešt baci...leo se nije htio instalirat,dok ostali jesu ali nemogu proći boot kasnije...Dodao sam kextove iste ko i zadnji put znači vanilla kernel,ATI HD,ALC 888,Realtek 1000 i ništ više...Jel nešt propuštam,probao sam i par put sa i bez ICHx..na nekima baci still root i tak stoji...kad odem na diagnostiku a nešt prije tog piše error zbog firewire... :S Kontam jedino probat još iskopčat ostale diskove i ostavit samo ovaj od 500gb na koji ide OS X,ali neznam kak bi ga SSD mogao brkat... Jmicron ne koristim...

edit: e da i zadnje bude neš itunes phone i onda piše still waiting for root device...sa ideneb nema onog vezano za firewire...
Je si probao sa Voodoo 9.5 + ICHFix + Chameleon? Znači samo osnovno?
Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
ja bi trebo pomoc ak neko zna..
daklem, iso sam napravit update na 10.5.7 preko software updatea (jer sam radio update na 10.5.6 tako i radilo je), no ovaj put ne radi. doso je na 35% i dobio kernel panic. stvar je u onom intelcpupowermanagment kextu. e sad,ja sam prije tog updatea napravio backup sa time machineom i zanima me kako da ga vratim sad. kolko sam skuzio ako restoram to sa instalacijskim dvdom necu imat boot loader i necu moc bootat osx, a posto nemam jos jednu instalaciju preko koje bi mogo instalirat bootloader zanima me kako da ga instaliram?
nemam viska vremena da sam to istrazim pa ak neko zna, puno fala!
Naravno da ne ide, jer je Voodoo 9.5 (valjda njega koristiš) bio spreman na 10.5.6 cake i onemogućio ih je
Baja 001 je offline