15.05.2009., 01:06
|
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Reedy
pozz, kako namjestit prvi zupčanik? zadnji sam namjestio perfektno jer sam na youtube pogledao tutorial, i onda mi je prvi sr**... također, išao sam da pogledam tutorial, sve ok, sve stavim kako tamo, i ajmo reći sve OK osim par stvari, kad šaltam na 1 (najmanji) zupčanik (naprijed naravno mislim) onda mi dugo mjenja, oko 7 sekundi mi lanc struže i onda ga tek dolje prebaci, malo sam zategnuo onaj šaraf, i onda odlično ide u 1,2,3 odmah, ali onda kad je u prvom lanc mi struže u 4 brzini, 5 brzini, 6 brzini i 7... dakle i to struganje mogu rješit tako da otpustim onaj šaraf pa da ono malo pomaknem pa nebu, ali kad to napravim onda natrag šrota 7sec da ga baci u najmanji zupčanik.
Molio bi pomoć stručnjaka...
|
Kad je u prvoj naprijed iza ne bi ni smio ić dalje od 3-4 jer se onda piga lanac i to nije dobro, zato je najbolje večinu vremena vozit na srednjem jer se tad najmanje piga. Ja mislim da je stvar da ti lanac struže o prednju mašinicu po desnom rubu, treba vremena i znanja da se to fino i dobro podesi...
Potraži neke video tutoriale pa se igraj malo s tim.
Citiraj:
Autor Ladybug
(kaže Bug i brže bolje pobježe od buljinog super soft bicikla ko vrag od tamjana) 
|
Dat ću ga jednom i tebi da osjetiš tu mekoču (kak sam birao riječi  )
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///
/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///
žmnpp
|
|
|