Citiraj:
Autor Grbavi
da iDeneb 1.4 .... sad sam probo sam bootloader i kernel i opet nis... pa sam dodo ICHx i opet nis.... fakat neznam kaj je... stavio sam voodo kernel
|
10.5.6 nije najbolji izbor za početnike, ako se ne varam tu treba odabrati neke dsdt patcheve i dodatne kextove (npr. seatabelt kext uz voodoo kernel).
isto tako mislim da po defaultu instalira vanilla kernel, probaj a da ne odabereš ni jedan kernel. isto tako je bitno da radiš svaki pokušaj na friško. znači format harda iz disk utilitya u HFS+ i onda install.
dobro prouči sve ovo što ovdje piše crveno:
http://ideneb.net/en/homepage/60-ril...eneb-v14-1056-
inače, mislim da bi veće šanse imao s nekom drugom distrom - npr leo4all 10.5.4 ili kallyway 10.5.2, lakše su za početnike jer nemaju puno opcija koje samo zbunjuju korisnike. s njima napraviš isto minimalni install drivera aonda može dodavat kextove za svoj hardware s drugih novijih distri.
ja sam nedavno na jednu novu konfu bezuspješno stavljao 5-6 novijih distri, i uspio sam instalirati tek sa gore spomenutim starom kallyway 10.5.2 distrom.
a nisam njub za to, nainstaliravao sam se hackintosha na svem i svačem, sa svim mogućim distrama