14.05.2009., 14:54
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Drago Gabrić: "Dinamo je krenuo furiozno na početku, mislim da su nakon toga pali i stvarno mi je žao što nismo iskoristili neku od prigoda koje smo stvorili. Visok poraz, ali nema predaje. Vjerujem u svoju ekipu i vjerujem u pobjedu u Splitu. Ne smijemo razočarati našu divnu publiku koja nas bodri cijelu sezonu. Nažalost, na kraju sezone odlučivale su nijanse, protiv Varteksa, Rijeke i danas. Napravili smo totalno glupi penal, onda smo napravili još dva glupa crvena kartona i to se odrazilo na rezultatu. Pokazali smo u nastavku da s dva igrača manje možemo bez problema igrati protiv Dinama i svaki od nas tri napadača imao je odličnu priliku, no Butina je odlično reagirao. Nijanse su odlučile prvaka. Suđenje ne želim komentirati, nije to moj posao."
Hrvoje Vejić: "Dopustili smo se da se nadigravamo s Dinamom i to nije dobro završilo po nas. Čim smo se zatvorili nisu nam mogli ništa i mi smo bili ti koji su stvarali šanse. Dobili smo dva gola, dva crvena kartona, pa smo poslije spašavali što se spasiti da. Žao mi je što smo dobili treći gol, propustili smo i tri dobre šanse, i za time možemo žaliti. U nogometu su čuda uvijek moguća, probat ćemo napraviti točno to, a ako ne uspijemo - Bože moj, idemo u novu sezonu. Suđenje? Ne znam, treba pogledati snimke, ali ako je sudac i pogriješio, mislim da su pogreške bile nenamjerne."
|
I da ponovimo još jednom onu zanimljivu statistiku-kad nisu igrali ili Skoko ili Andrić Ajduk je popušio 16 bodova
Drago mi je da Dinamo igra sve bolje ali ne mogu ne primjetiti da imamo snage za max 30 minuta kvalitetno igrati 4-4-2, nakon toga isplaze jezičine i pola ih se šlepa po terenu.
Za HNL je i to dosta ali bi nas neka ozbiljnija momčad nadtrčala ko male majmune...
Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1
Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
|
|
|